Kartoffelgratin mit Lauch und Steinpilzen

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 kg mehlig kochende Kartoffeln, in ca. 5 mm dicken Scheiben
  • 300 g Lauch, längs halbiert, in feinen Streifen
  • 20 g getrocknete Steinpilze, evtl. halbiert
  • 120 g Gruyère, grob gerieben
  • 1 TL Salz
  • 2 dl Rahm
  • wenig Muskat
  • ½ TL Salz
  • wenig Pfeffer

4 racions

Elaboració

Gratin:
Für eine weite ofenfeste Form von ca. 3 Litern, gefettet Kartoffeln, Lauch, Pilze und die Hälfte des Gruyères mischen, in die vorbereitete Form geben. Rahm würzen, darüber-giessen. Restlichen Gruyère darüberstreuen. Gratinieren: ca. 1 Std. in der Mitte des auf 180 Grad vorgeheizten Ofens.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

371 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: