Sauce Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 EL öl
  • 2 EL Butter
  • 1 Stange/n Sellerie, sehr fein geschnitten
  • 1 kleine Zwiebel, gewürfelt
  • 1 Stk. Paprikaschote (klein gewürfelt)
  • 450 g Rindersteak (Hüfte)
  • 3 EL Mehl
  • 375 ml Rinderbrühe
  • 60 ml Sherry
  • 1/2 TL Salz
  • 1/2 TL Pfeffer
  • 1/2 TL Paprikapulver
  • 1 TL Dijon-Senf
  • 240 g saure Sahne

4 racions

Elaboració

Öl und Butter in großer Pfanne erhitzen. Gemüse dünsten. Fleisch in hauchdünne Scheibchen schneiden (wie Geschnetzeltes, aber dünner), zugeben und anbraten. Mit Mehl bestreuen und 3 Minuten schwitzen lassen.
Rinderbrühe, Sherry, Gewürze und Senf zugeben. Hitze reduzieren und etwa noch 10 Minuten leise köcheln lassen.
Saure Sahne unterrühren und gut vermengen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

351 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: