Champignon-Geflügel-Auflauf

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 600 g Hähnchenbrustfilet
  • Etwas Salz
  • Etwas Pfeffer
  • Etwas Ingwerpulver
  • 500 g Champignons
  • 8 Stk. Schalotten
  • 4 dl Milch, fettarm
  • 1 EL heller Saucenbinder
  • 5 EL Petersilie, gehackt
  • 500 g Spätzle, gegart
  • 4 EL geriebener Käse

2 racions

Elaboració

Hähnchenbrustfilet in Streifen schneiden, in einer beschichteten Pfanne fettfrei anbraten; mit Salz, Pfeffer und Ingwer würzen und herausnehmen.
Champignons vierteln.
Schalotten würfeln und beides in der gleichen Pfanne
andünsten.
Milch angießen.
Saucenbinder unter Rühren einstreuen und aufkochen lassen.
Petersilie einrühren und mit Salz und Pfeffer pikant abschmecken.
Champignongemüse mit Hähnchenstreifen und Spätzle in eine Auflaufform geben; mit Käse bestreuen und im vorgeheizten Backofen bei 200 Grad (Gas: Stufe 3) ca. 20 Minuten backen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

804 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: