Brennnessel Pesto

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 40 g junge, abgezupfte Brennnesselblätter, gewaschen, trocken getupft
  • ½ Knoblauchzehe, nach Belieben
  • 25 g Mandelblättchen, geröstet
  • Ca. 1,5 dl Baumnuss- oder Sonnenblumenöl
  • 25 g Käse, gerieben
  • ½ TL Salz
  • Pfeffer
  • Wenig abgeriebene Zitronenschale

1 racions

Elaboració

Brennnesselblätter, Knoblauch, Mandeln und Öl pürieren. Restliche Zutaten daruntermischen.
Pesto vor Gebrauch 2-4 Wochen mit Öl bedeckt und gut verschlossen im Kühlschrank lagern. Danach zügig aufbrauchen.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

339 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juliol:

Suquet de rap i gambes
Suquet de rap i gambes
Peixos i mariscos
Barca de meló amb pernil
Barca de meló amb pernil
Amanides i plats freds Amanida
Maduixots al vi negre
Maduixots al vi negre
Postres i dolços
Lasanya de fruites del bosc
Lasanya de fruites del bosc
Postres i dolços
Albergínies a la parmiggiana
Albergínies a la parmiggiana
Llegums i verdures Lasanya

Veure receptes de juliol i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: