Stracciatella-Pfefferminz-Quarkcrème

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 4 Gläser von je ca. 2 dl Inhalt

Crème:

  • 250 g Quark
  • 3-4 EL Zucker
  • 2 EL Pfefferminze, fein gehackt
  • 25 g dunkle Schokolade, fein gehackt
  • 1,5 dl Rahm, steif geschlagen

Garnitur:

  • Pfefferminzblättchen
  • Zucker, gehackt
  • Wenig Schokolade, gehackt

4 racions

Elaboració

Crème:


Quark mit Zucker, Pfefferminze und Schokolade verrühren. Rahm darunterziehen, in die Gläser verteilen. Zugedeckt 2-3 Stunden oder über Nacht kühl stellen.

Garnitur:

Crème kurz vor dem Servieren garnieren.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

499 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: