Cassola de verdures, amb arròs

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 350 grams d'arròs
  • 1 ceba (gran)
  • 1 all
  • 2 peces de carabassons
  • 3 peces de pebrots de diferents colors
  • 2 tomàquets
  • 3 cullerades d'oli d'oliva
  • 100 grams de crema
  • Una mica de sal, pebre i pebre vermell
  • Una mica d'alfàbrega fresca

4 racions

Elaboració

Cuina l'arròs, amb suficient aigua salada, durant uns 15 minuts.
Pela la ceba i el gra d'all, i trosseja a trossos petits.
Renta els carabassons, els pebrots i els tomàquets.
Treu les tiges, els grans i els divisors blancs dels pebrots i talla la resta en trossos.
Talla el principi i el final dels carabassons, talla els carabassons longitudinalment en dues meitats i talla cada meitat en trossos.
Treu les tiges i les llavors dels tomàquets i talla en trossos.
Escalfa l'oli d'oliva en una cassola.
Fregeix la ceba, l'all, i els pebrots.
A continuació, afegeix els carabassons i segueix fregint.
Quan tot està ben fregit, agrega els trossos de tomàquet i cou durant 5 minuts més.
Finalment afegeix la crema, i condimenta, la barreja, amb la sal i les espècies.
Escorre bé l'arròs, serveix la barreja de verdures en el plat i estén a un costat l'arròs.
Adorna amb l'alfàbrega pel damunt


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1020 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: