Cols de Brussel·les amb crema de formatge i salsa de mostassa
Categoria:
Llegums i verdures
Recepta per forn
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 500 grams de cols de Brussel·les
- 1 ceba
- 1 dent d'all
- 150 ml de brou de verdures
- 100 grams de formatge crema (natural)
- 1 cullerada de mostassa suau
- Una mica de Maizena
- Una mica de nou moscada
- Una mica de sal i pebre.
2 racions
Elaboració
.
Neteja les cols de Brussel·les i cuina amb abundant aigua salada.
Pela l'all i la ceba.
Talla l'all en trossos petits i talla la ceba en anells.
Posa en una paella i salteja.
Desglaça amb el brou i torna a bullir, després afegeix, el formatge, la mostassa i remou bé.
Espessa la salsa amb una mica de Maizena i condimenta amb les espècies.
Escorre les cols de Brussel·les, agrega a la salsa preparada i barreja bé tot el conjunt.
Si t'agrada, pots espolsa una mica de formatge mozzarella pel damunt i gratina fins que es desfaci.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
753 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c