Salses per la fondue xinoise

Ingredients

Recepta bàsica:

  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada de mostassa
  • 150 ml d'oli neutre
  • Suc de llimona, al gust
  • Sal
  • Pebre

Salsa rosa:

  • ½ part de la recepta bàsica
  • 1 cullerada de quetxup
  • 1 cullerada de puré de tomàquet
  • 1 raig de ginebra
  • Unes quantes gotes de Tabasco, al teu gust

Salsa Allioli:

  • ½ part de la recepta bàsica
  • 1 cullerada de crema agra
  • 1 cullerada de iogurt
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 dent d'all gran, premsat

Salsa amb mel i fonoll:

  • ½ part de la recepta bàsica
  • 1 cullerada de mel
  • 1 - 2 culleradetes de curri en pols
  • 1 manat de fonoll, picat finament

Salsa amb pera i curri:

  • ½ part de la recepta bàsica
  • 2 cullerades de crema agra
  • 2 cullerades de curri en pols
  • ½ pera ratllada

Salsa maionesa amb safra:

  • ½ part de la recepta bàsica
  • 2 sobres de safrà molt
  • ½ cullerada de vinagre de xerès

1 racions

Elaboració

Recepta bàsica:

Bat vigorosament el rovell d'ou i la mostassa
Afegeix acuradament l'oli en un flux prim
Continuaamb el fuet fins que la salsa s'uneixi
Afegeix el suc de llimona i assaona al gust amb sal i pebre

Per les altres salses:

Agita els ingredients en un bol, condimenta amb sal i pebre i reserva la salsa a la nevera.
Deixa refredar, com a mínim, durant 2 hores


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1626 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de desembre:

Canapès de pernil amb kiwi
Canapès de pernil amb kiwi
Amanides i plats freds
Caldo de Nadal
Caldo de Nadal
Sopes i cremes
Galetes de Nadal
Galetes de Nadal
Postres i dolços Galetes
Tarta San Marcos
Tarta San Marcos
Postres i dolços

Veure receptes de desembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: