Salses per la fondue xinoise
Ingredients
Recepta bàsica:
- 1 rovell d'ou
- 1 cullerada de mostassa
- 150 ml d'oli neutre
- Suc de llimona, al gust
- Sal
- Pebre
Salsa rosa:
- ½ part de la recepta bàsica
- 1 cullerada de quetxup
- 1 cullerada de puré de tomàquet
- 1 raig de ginebra
- Unes quantes gotes de Tabasco, al teu gust
Salsa Allioli:
- ½ part de la recepta bàsica
- 1 cullerada de crema agra
- 1 cullerada de iogurt
- 1 cullerada d'oli d'oliva
- 1 dent d'all gran, premsat
Salsa amb mel i fonoll:
- ½ part de la recepta bàsica
- 1 cullerada de mel
- 1 - 2 culleradetes de curri en pols
- 1 manat de fonoll, picat finament
Salsa amb pera i curri:
- ½ part de la recepta bàsica
- 2 cullerades de crema agra
- 2 cullerades de curri en pols
- ½ pera ratllada
Salsa maionesa amb safra:
- ½ part de la recepta bàsica
- 2 sobres de safrà molt
- ½ cullerada de vinagre de xerès
1 racions
Elaboració
Recepta bàsica:
Bat vigorosament el rovell d'ou i la mostassa
Afegeix acuradament l'oli en un flux prim
Continuaamb el fuet fins que la salsa s'uneixi
Afegeix el suc de llimona i assaona al gust amb sal i pebre
Per les altres salses:
Agita els ingredients en un bol, condimenta amb sal i pebre i reserva la salsa a la nevera.
Deixa refredar, com a mínim, durant 2 hores

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
858 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c