Salses per la fondue xinoise

Categoria:
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

Recepta bĂ sica:

  • 1 rovell d'ou
  • 1 cullerada de mostassa
  • 150 ml d'oli neutre
  • Suc de llimona, al gust
  • Sal
  • Pebre

Salsa rosa:

  • ½ part de la recepta bĂ sica
  • 1 cullerada de quetxup
  • 1 cullerada de purĂŠ de tomĂ quet
  • 1 raig de ginebra
  • Unes quantes gotes de Tabasco, al teu gust

Salsa Allioli:

  • ½ part de la recepta bĂ sica
  • 1 cullerada de crema agra
  • 1 cullerada de iogurt
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 1 dent d'all gran, premsat

Salsa amb mel i fonoll:

  • ½ part de la recepta bĂ sica
  • 1 cullerada de mel
  • 1 - 2 culleradetes de curri en pols
  • 1 manat de fonoll, picat finament

Salsa amb pera i curri:

  • ½ part de la recepta bĂ sica
  • 2 cullerades de crema agra
  • 2 cullerades de curri en pols
  • ½ pera ratllada

Salsa maionesa amb safra:

  • ½ part de la recepta bĂ sica
  • 2 sobres de safrĂ  molt
  • ½ cullerada de vinagre de xerès

1 racions

ElaboraciĂł

Recepta bĂ sica:

Bat vigorosament el rovell d'ou i la mostassa
Afegeix acuradament l'oli en un flux prim
Continuaamb el fuet fins que la salsa s'uneixi
Afegeix el suc de llimona i assaona al gust amb sal i pebre

Per les altres salses:

Agita els ingredients en un bol, condimenta amb sal i pebre i reserva la salsa a la nevera.
Deixa refredar, com a mĂ­nim, durant 2 hores


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Salses per la fondue xinoise

Enllaça aquesta recepta:

355 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!