Poulet Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Pouletschenkel, am Gelenk durchgeschnitten
  • 1–2 EL Bratbutter oder Bratcrème
  • 1 TL Salz
  • Pfeffer
  • 2 Zwiebeln, in Streifen
  • 2 Knoblauchzehen, in Streifen
  • 1 roter Chili, in Streifen
  • Je 1 rote und gelbe Peperoni, in Streifen
  • 4 EL Paprika
  • 4 EL Tomatenpüree
  • 1 Rosmarinzweig, Nadeln abgezupft
  • 1,5 dl Wasser oder Geflügelfond
  • 100 g Crème fraîche
  • 1 EL Petersilie, fein gehackt

4 racions

Elaboració

Poulet portionenweise in der heissen Bratbutter rundum anbraten, würzen, aus der Pfanne nehmen. Zwiebeln, Knoblauch, Chili und Peperoni andämpfen. Paprika, Tomatenpüree und Rosmarin beifügen, mitdämpfen. Mit Wasser oder Fond ablöschen, Pouletstücke wieder beifügen. Zugedeckt bei kleiner Hitze 25–30 Minuten weich schmoren.
Crème fraîche und Petersilie beifügen.
Dazu passt Trockenreis.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

263 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: