Poulet Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 6 Pouletschenkel, am Gelenk durchgeschnitten
  • 1–2 EL Bratbutter oder Bratcrème
  • 1 TL Salz
  • Pfeffer
  • 2 Zwiebeln, in Streifen
  • 2 Knoblauchzehen, in Streifen
  • 1 roter Chili, in Streifen
  • Je 1 rote und gelbe Peperoni, in Streifen
  • 4 EL Paprika
  • 4 EL Tomatenpüree
  • 1 Rosmarinzweig, Nadeln abgezupft
  • 1,5 dl Wasser oder Geflügelfond
  • 100 g Crème fraîche
  • 1 EL Petersilie, fein gehackt

4 racions

Elaboració

Poulet portionenweise in der heissen Bratbutter rundum anbraten, würzen, aus der Pfanne nehmen. Zwiebeln, Knoblauch, Chili und Peperoni andämpfen. Paprika, Tomatenpüree und Rosmarin beifügen, mitdämpfen. Mit Wasser oder Fond ablöschen, Pouletstücke wieder beifügen. Zugedeckt bei kleiner Hitze 25–30 Minuten weich schmoren.
Crème fraîche und Petersilie beifügen.
Dazu passt Trockenreis.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

276 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'agost:

Pastís de mascarpone
Pastís de mascarpone
Postres i dolços
Fish and chips
Fish and chips
Peixos i mariscos Tempura
Canelons de salmó
Canelons de salmó
Peixos i mariscos Canelons
Sarsuela de rap
Sarsuela de rap
Peixos i mariscos
Parrillada de marisc i rap
Parrillada de marisc i rap
Peixos i mariscos

Veure receptes d'agost i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: