Desgela els nabius congelats.
Tritura els nabius congelats, fins a obtenir un puré ben fi, i col·loca, la meitat, en una capa al fons dels 4 gots, posa els gots, inclinats, al congelador durant ½ hora. L'altra meitat aparta i reserva.
Tritura les ametlles que quedin més aviat trossos grossos
i torra en una paella sense grassa.
Aixafa els melindros amb un cassó i barreja amb la mantega i les ametlles trossejades.
Distribueix la barreja en els 4 gots i posa novament a la nevera durant uns 30 minuts, perquè endureixi
Un cop fred posa nabius frescos per sobre
Ratlla la closca de la llimona i esprem el suc.
Barreja el mato, amb el iogurt, la meitat del puré de nabius, reservat, el formatge Filadèlfia, el sucre en pols, la ratlladura de la llimona i el suc.
Raspa la vainilla i agrega a la barreja, afegeix, un sobre de sucre de vainilla, si és necessari.
Posa la barreja de mató al damunt dels gots i per sobre decora amb nabius frescos.
Col·loca novament els gots a la nevera, fins al moment de servir
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...