Guatlles escabetxades

Categoria:
Origen: Espanya
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: Encara no te valoracions Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 4 guatlles
  • 2 gots de vi blanc
  • 1 got de vinagre de vi blanc
  • ½ got d’aigua
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 4 cebes petites
  • 4 dents d’all
  • 2 pastanagues
  • 2 fulles de llorer
  • Branca de farigola
  • 10 grans de pebre negre

4 racions

ElaboraciĂł

Es dauren una mica en oli les guatlles i es reserven. En aquest mateix oli es sofregeixen una mica, els dents d’alls sencers, les cebes tallades a quarts i les pastanagues en trossos grans. Desprès s’afegeix el vi blanc, el vinagre, l’aigua, el llorer, la farigola, els grans de pebre i una mica de sal. Es deixa coure tot junt uns de 5 a 10 minuts perquè tot lligui una mica. Afegim les guatlles i les deixem coure uns 45 minuts a foc lent, fins que estiguin ben cuites.
Deixem refredar.

Notes

Han de macerar al menys durant 24 hores, si es possible en cassola de fang i tapada. Es poden servir fredes. Com que estan escabetxades, es poden conservar uns quants dies a la nevera.

Quant tinguem d’afegir vi blanc als guisats i per realçar el sabor, hi podem posar una branqueta romaní, una d’orenga i un altra de farigola, durant nou dies.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Guatlles escabetxades

Enllaça aquesta recepta:

204 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!