Paté de pollastre

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 ceba petita
  • 1 pit pollastre a trossets
  • 1 cc oli
  • Pebre
  • 2 cullerades de vi blanc (opcional)
  • 2 cullerades de formatge per untar

Elaboració

Piquem la ceba i la sofregim en una paella amb oli i aigua.
Quan estigui tova i transparent, afegim el pollastre a trossets, i salpebrem.
Afegim el vi i les 2 cullerades de formatge i deixem que redueixi.
Passem a la picadora i triturem tot.
Aboquem a un tupper perquè es refredi i ja està llest per untar en llesques de pa torrat


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1124 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: