Canelons d'endívies

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 200 grams de pernil serrà picat fi.
  • 4 endívies.
  • 4 anxoves en oli picades.
  • 2 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 1 gra d'all.
  • Oli.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega les anxoves, afegeix l'all i les endívies i fregeix durant 15 minuts.
Un cop tou, afegeix l'extracte de tomàquet i el pernil, i comprova de sal i pebre.
Farceix els canelons, cobreix amb salsa beixamel, escampa-hi formatge i gratina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1310 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: