Pesto d’espàrrecs
Categoria:
Salses
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 150 g d'espàrrecs verds
- 1 grapat d’lfàbrega
- 1 dent d’all
- 50 ml d'oli d'oliva
- 60 g de nous picades
- 50 g de formatge parmesà ratllat
- Sal i pebre al gust
Elaboració
Pela els espàrrecs i cuina en 2 dl d’aigua amb sal.
Fes un puré amb els espàrrecs, l’alfàbrega, l’all, l’oli d'oliva i les nous.
Barreja al puré, els 50 g de formatge parmesà.
Assaona amb sal i pebre.
Es pot guardar a la nevera 2 setmanes en un pot de vidre ben tancat
Molt apropiat per, condimenta, les pastes, carns o peixos.
Etiquetes:
A provar
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1253 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c