Hackfleisch-Stroganoff

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Bratbutter zum Anbraten
  • 500 g Hackfleisch (Rind)
  • 1 TL Salz,
  • Wenig Pfeffer
  • 2 Zwiebel
  • 1 gelbe Peperoni
  • 200 g Champignons
  • 1 EL Edelsüss-Paprika
  • 1 dl i ½ de Rotwein
  • 2 dl Fleischbouillon
  • 4 Essiggurken
  • 200 g saurer Halb rahm
  • Salz und Pfeffer, nach Bedarf

4 racions

Elaboració

Bratbutter in einer Bratpfanne erhitzen. Fleisch anbraten, herausnehmen, würzen.
Zwiebel und Peperoni in Streifen, Champignons in Stücke, Essiggurken in Stäbchen schneiden.
Zwiebel in derselben Bratpfanne an- dämpfen,
Peperoni und Champignons ca. 3 Min. mitdämpfen, würzen.
Wein und Bouillon dazu giessen, aufkochen,
Fleisch wieder beigeben, zugedeckt ca. 10 Min. köcheln.
Essiggurken beigeben, ca. 5 Min. fertig- köcheln.
Saurer Halb rahm beigeben, auf- kochen, würzen.
Dazu passen: Nudeln.
Wer es schärfer mag, ersetzt den edelsüss-Paprika durch Rosenpaprika


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

462 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: