Gebratene Nudeln mit Poulet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 300 g Weizennudeln, z. B. asiatische Nestnudeln
  • Salz
  • 2 Zwiebeln
  • 4 rote und grüne Peperoni
  • 4 EL Erdnussöl
  • 300 g Poulet geschnetzeltes
  • 1 EL Kurkuma
  • 1 EL milder Curry
  • 1 TL Sambal Oelek
  • 1 EL süsse Sojasauce
  • 2 dl Hühnerbouillon

4 racions

Elaboració

Nudeln in reichlich Salzwasser ca. 5 Minuten bissfest kochen. Mit kaltem Wasser abspülen und abtropfen lassen.
Zwiebeln hacken. Peperoni halbieren, entkernen und in mundgerechte Stücke schneiden. Öl in einer grossen Bratpfanne oder in einem Wok erhitzen. Peperoni darin anbraten. Zwiebeln und Poulet beigeben. Bei grosser Hitze kurz mitbraten. Hitze reduzieren. Kurkuma, Curry, Sambal Oelek und Sojasauce dazumischen. Bouillon beigeben und kurz köcheln lassen, bis das Poulet durch ist, aber das Gemüse noch Biss hat.
Nudeln beigeben und kurz mitbraten. Mit Sambal Oelek abschmecken.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

281 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: