Cigrons amb amanida de taronja

Ingredients

  • 1 culleradeta de mostassa d'herbes
  • 2 cullerades de vinagre d'herbes
  • 3 cullerades d'oli de gira-sol
  • 1 gra d'all premsat,
  • 4 cullerades de julivert, finament picat.
  • Sal i pebre, segons sigui necessari
  • 2 pots de cigrons (cadascun d'aproximadament 400 grams) esbandits i escorreguts
  • 3 taronges
  • Sal i pebre, segons sigui necessari.

Elaboració

Barreja bé la mostassa i tots els ingredients fins i incloent el julivert.
Condimenta la salsa amb sal, i pebre.
Aixafa amb una forquilla, un terç dels cigrons, i junt amb la resta, agrega a la salsa.
Separa la closca de les taronges, fins a la polpa, separa els grills sense pells i barreja junt amb el suc, amb l'amanida de cigrons.
Assaona amb sal i pebre si és necessari


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

998 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: