Pits de pollastre a la mostassa

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 4 pits de pollastre
  • ½ culleradeta de sal
  • 100 grams de pa dur, picat en trossos grans
  • 40 grams de mantega, estovada
  • 1 gra d'all premsat
  • 1 cullerada de romaní, finament picat
  • 1 culleradeta de pebre vermell picant
  • 1 cullerada de mostassa granulada
  • ¼ de culleradeta de sal

4 racions

Elaboració

Posa els pits de pollastre en una safata folrada amb paper d'enfornar i salpebre al gust.
Barreja amb les mans el pa i tots els altres ingredients, fins que la barreja formin grúmols.
Distribueix pel damunt dels pits de pollastre.
Enforna, al mig del forn, preescalfat a 200 graus i cuina durant aproximadament uns 25 minuts.
Aquest plat combina bé, amb bròquil.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1683 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: