Quiché de bròquil

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 250 grams de farina
  • 125 grams de mantega en escates
  • Sal
  • 50 ml d'aigua
  • 400 grams de bròquil
  • 1 gra d'all
  • 3 ous
  • 150 grams de crema
  • 2 cullerades de crema fraîche
  • 350 grams de formatge fresc
  • 1 culleradeta de fulles de farigola
  • Pebre
  • 50 grams de tomàquets (secs)
  • Oli
  • 2 cullerades de pinyons

8 racions

Elaboració

Barreja la farina, la mantega, la sal i l'aigua i reserva la massa a la nevera durant uns 30 minuts.
Renta i talla el bròquil en floretes.
Blanqueja en aigua salada durant uns 2 minuts i deixa drenar.
Pela i pica l'all, barreja amb els ous, la crema, la crema fraîche, el formatge fresc i les fulles de farigola.
Condimenta amb sal, pebre i nou moscada.
Pica aproximadament 50 g de tomàquets secs en oli.
Preescalfa el forn a 180 graus.
Amb la massa reservada, revesteix la safata per la Quiché. Distribueix, sobre la massa, el bròquil i els tomàquets, i ruixa amb la crema d'ou.
Cuina la Quiché durant 30 minuts.
Escampa els pinyons, i cou durant 5 minuts més.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1225 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: