Postres de merenga i maduixes

Ingredients

  • 4 gots de 3 dl cadascun
  • 500 grams de maduixes, tallades a quarts o lamines
  • 3 a 4 cullerades de sucre
  • 1 culleradeta de suc de llimona
  • 1 cullerada de menta picada
  • 1 a 2 merengues, uns 20 g (aixafades)
  • 1 dl i 1/2 de crema
  • 1 culleradeta de sucre de vainilla

4 racions

Elaboració

Barreja les maduixes amb el sucre, el suc de llimona i lamenta. Marina durant 5-10 minuts, i omple els gots.
Distribueix les merengues sobre les maduixes abans de servir.
Bat la crema amb el sucre de vainilla fins que quedi ben dura, estén per sobre les merengues, i serveix fresc de la nevera.
Pots substituir la crema i el sucre de vainilla per iogurt de vainilla o escuma de llet.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1523 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: