Risotto de col arrissada amb taleggio
Categoria:
Arrossos i pastes
Tipus de plat: Risotto
Típica de: Suïssa
Estació: primavera estiu tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de pinyons
- 200 grams de col arrissada
- Sal
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 350 g d'arròs per risotto
- 1 dl de vi blanc
- 1,5 l de brou de verdures
- 150 grams de formatge taleggio
- Sal i pebre
4 racions
Elaboració
Torre en una paella sense oli, els pinyons fins que tinguin un bonic color marro i reserva.
Retira els troncs grans de la col arrissada.
Talla les fulles en trossos de 2 cm.
Escalda en aigua salada durant 2 minuts, retira, esbandeix en aigua freda, i escorre bé.
Pica la ceba.
Premsa els alls.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta la ceba i l'all, quan comença a prendre color, afegeix l'arròs.
Sofregeix l'arròs fins que estiguin transparent.
Agrega el vi i deixa reduir totalment.
Mulla amb el brou, un cop absorbit, agrega'n gradualment. Cuina el risotto a foc lent, remenant de tant en tant durant uns 18 minuts, o fins que estigui al dente.
Talla el formatge taleggio a daus.
Agrega la col arrissada i la meitat del formatge al risotto.
Assaona amb sal i pebre, afegeix la resta de formatge i els pinyons, i serveix de seguida.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1048 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.