Risotto de col arrissada amb taleggio

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 50 grams de pinyons
  • 200 grams de col arrissada
  • Sal
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 350 g d'arròs per risotto
  • 1 dl de vi blanc
  • 1,5 l de brou de verdures
  • 150 grams de formatge taleggio
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Torre en una paella sense oli, els pinyons fins que tinguin un bonic color marro i reserva.
Retira els troncs grans de la col arrissada.
Talla les fulles en trossos de 2 cm.
Escalda en aigua salada durant 2 minuts, retira, esbandeix en aigua freda, i escorre bé.
Pica la ceba.
Premsa els alls.
Escalfa l'oli en una paella.
Salta la ceba i l'all, quan comença a prendre color, afegeix l'arròs.
Sofregeix l'arròs fins que estiguin transparent.
Agrega el vi i deixa reduir totalment.
Mulla amb el brou, un cop absorbit, agrega'n gradualment. Cuina el risotto a foc lent, remenant de tant en tant durant uns 18 minuts, o fins que estigui al dente.
Talla el formatge taleggio a daus.
Agrega la col arrissada i la meitat del formatge al risotto.
Assaona amb sal i pebre, afegeix la resta de formatge i els pinyons, i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

982 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: