Puré de patates amb formatge parmesà i mantega a l'all
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Puré
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 kg de patates farinoses, per exemple Bintje
- Sal
- 2 dl de llet
- 100 grams de formatge parmesà ratllat
- Pebre
- Nou moscada
- 3 grans d'all
- 50 grams de mantega
- 4 branquetes d'orenga
4 racions
Elaboració
Talla les patates a daus i cuina amb aigua i sal fins que estiguin tendres.
Retira i escorre bé.
Passa les patates a través del Passe-Vite o aixafa, amb el premsa patates.
Escalfa la llet en la mateixa paella i aboca al puré de patata, barreja bé fins a obtenir un puré suau.
Si el puré de patates és massa dur, afegeix una mica més de llet.
Ratlla el formatge parmesà i agrega al puré.
Assaona el puré de patata amb pebre i nou moscada
Talla els alls a rodanxes.
Fon la mantega en una cassola petita.
Afegeix els alls i salta a foc suau fins que estiguin daurats.
Arrenca les fulles d'orenga, reparteix per sobre del puré de patata, junt amb la mantega d'all i serveix de seguida.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1503 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c