Pollastre de l’avia a l’olla rapida

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pollastre
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 fulla de llorer
  • 1 pebrot vermell
  • 1 remet de farigola
  • 1 dl d'oli
  • 1 got de vi blanc sec
  • 1 pastilla de brou

4 racions

Elaboració

Daura el pollastre a l'olla de pressió.
Pica la ceba, els grills d'all i agrega al pollastre.
Quan el pollastre estigui daurat, afegeix la fulla de llorer, la pastilla de brou, el pebrot, el got de vi i el remet de farigola.
Tanca l'olla i deixa coure 20 minuts.
Retira del foc i deixa refredar, fins que baixi la vàlvula.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

6641 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

1 comentaris:

Joan Corminas diu:
Pollastre de l'àvia a l'olla rapida
Hem diuen:
"he mirat pollastre a l'olla ràpida i no queda clar si amb la pastilla de caldo sha d'afegir aigua ho nomes la pastilla i punt"

Les vegades que he cuinat aquesta recepta, solament he posat el vi, ja que el pollastre durant la cocció desprèn una mica més de líquid, pensa que l'olla de pressió, durant la cocció evapora poc líquid.
Amb una abraçada pel que fa, la consulta. Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: