Pollastre de l’avia a l’olla rapida
Categoria:
Carns
Recepta per olla a pressió
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 1 pollastre
- 1 ceba
- 2 grans d'all
- 1 fulla de llorer
- 1 pebrot vermell
- 1 remet de farigola
- 1 dl d'oli
- 1 got de vi blanc sec
- 1 pastilla de brou
4 racions
Elaboració
Daura el pollastre a l'olla de pressió.
Pica la ceba, els grills d'all i agrega al pollastre.
Quan el pollastre estigui daurat, afegeix la fulla de llorer, la pastilla de brou, el pebrot, el got de vi i el remet de farigola.
Tanca l'olla i deixa coure 20 minuts.
Retira del foc i deixa refredar, fins que baixi la vàlvula.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
3422 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c