Pastís de borratja invertit

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 grams de pastanagues noves
  • 250 grams de carabassó
  • 230 grams de pasta de full
  • 200 grams de borratja

6 racions

Elaboració

Cobreix una safata de 30 × 20 cm amb paper pergamí i, a continuació, mantega generosament el paper.
Talla els carabassons en rodelles ovals.
Col·loca a la safata formant tres files igualment separades i lleugerament separades de les vores.
Condimenta els carabassons amb sal i pebre i posa la safata al forn a 180 graus durant 10 minuts, retira del forn i deixa refredar.
Pela les pastanagues.
Blanqueja la borratja durant 3 minuts en aigua bullent sense sal, escorre i reserva.
A la mateixa aigua, blanqueja les pastanagues durant 3 a 4 minuts.
Talla les pastanagues al llarg (en dues si són molt petites o en 4 si són mitjanes), barreja-les amb la borratja i assaona al gust.
Distribueix aquesta barreja entre les files de carabassons i assaona totes les verdures amb una mica de mantega.
Cobreix el pastís amb un rectangle de pasta de full de 30 × 20 cm, rodant-lo suaument per les vores de la safata.
Cuina el pastís a 200 graus durant uns 25 minuts, treu-lo del forn, gira cap per avall i serveix calent.

Notes

La borratja la pots substituir per espinacs o col de primavera.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

442 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!