PastĂ­s de borratja invertit

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:        
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 300 grams de pastanagues noves
  • 250 grams de carabassĂł
  • 230 grams de pasta de full
  • 200 grams de borratja

6 racions

ElaboraciĂł

Cobreix una safata de 30 × 20 cm amb paper pergamí i, a continuació, mantega generosament el paper.
Talla els carabassons en rodelles ovals.
Col¡loca a la safata formant tres files igualment separades i lleugerament separades de les vores.
Condimenta els carabassons amb sal i pebre i posa la safata al forn a 180 graus durant 10 minuts, retira del forn i deixa refredar.
Pela les pastanagues.
Blanqueja la borratja durant 3 minuts en aigua bullent sense sal, escorre i reserva.
A la mateixa aigua, blanqueja les pastanagues durant 3 a 4 minuts.
Talla les pastanagues al llarg (en dues si sĂłn molt petites o en 4 si sĂłn mitjanes), barreja-les amb la borratja i assaona al gust.
Distribueix aquesta barreja entre les files de carabassons i assaona totes les verdures amb una mica de mantega.
Cobreix el pastís amb un rectangle de pasta de full de 30 × 20 cm, rodant-lo suaument per les vores de la safata.
Cuina el pastĂ­s a 200 graus durant uns 25 minuts, treu-lo del forn, gira cap per avall i serveix calent.

Notes

La borratja la pots substituir per espinacs o col de primavera.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: PastĂ­s de borratja invertit

Enllaça aquesta recepta:

341 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!