Rodelles de xai amb tomàquets cherry i cebes tendres fregides

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Peça de llonzes de ronyonada de xai de 600 grams, tallada a rodelles
  • 30 grams d'anacards
  • 1 cullerada d'oli de colza
  • 1 cullerada d'oli de sèsam
  • 1 cullerada de sucre morè
  • Sal i pebre
  • 4 dents d'all, tallats a rodanxes
  • 1 grapat de cebes tendres amb el verd, tallades en trossos
  • 200 grams de tomàquets xerri, tallats a la meitat
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Fregeix la carn i els anacards, en porcions, amb foc molt fort en l'oli de colza i sèsam durant uns 3 minuts.
Afegeix el sucre morè, assaona, retira i mantén en un lloc calent.
Salta els alls i les cebes a la mateixa paella durant 2 minuts.
Agrega, els tomàquets xerri, cuina durant 1 minut, afegeix la carn reservada, salpebre al gust i serveix immediatament.
Acompanya el plat amb una bona amanida,o pasta o arros


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

325 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!