Salsa grega d'all
Ingredients
- 3 grans d'all
- 2 cullerades de vinagre
- 200 grams de patates
- 4 cullerades d'oli d'oliva
- Una mica de sal
- Una mica de pebre
- Una mica d'anet
- Una mica d'oliva
- Crema fresca, al gust
1 racions
Elaboració
Renta les patates, pela i cou fins que estiguin toves.
A continuació, aixafa amb la premsa patates i deixa refredar.
Pela els grans d'all, premsa i agrega a l'oli, barreja bé i mescla amb el puré de patata.
Amaneix amb el vinagre, la sal i pebre i una mica de crema fresca.
Serveix guarnit amb anet i olives
Acompanyat de pa blanc o bagueta.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2280 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.