Tires de pit de gall dindi a la salsa d'all

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 600 grams de pit de gall dindi
  • 8 grans d'all
  • 350 ml de brou de pollastre
  • 200 grams de crema agra
  • Sal
  • Pebre fresc mòlt
  • 1 branca de romaní
  • 1 branca de farigola
  • Oli d'oliva

4 racions

Elaboració

Talla el pit de gall d'indi a tires petites.
Deixa escalfar l'oli en una paella.
Assaona el pit de gall dindi, amb sal i pebre.
Afegeix el brou, el romaní i la farigola.
Pela els alls, premsa i afegeix a la salsa d'all.
Remena la crema agra i torna a coure a foc lent durant uns 6 a 8 minuts.
Per acompanyar aquest plat, pots servir, pasta de qualsevol mena o patates al romaní.
Si la salsa queda massa líquida, espessa amb una mica de Maizena


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

288 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!