Pesto de col rissada-Kale
Ingredients
- 85 grams de pinyons
- 85 grams d'anacards
- 85 grams de col rissada-kale rentada
- 3 grans d'all
- 0,75 dl d'oli d'oliva
- 2 cullerades d'aigua
- 1 llimona, només el suc
- ½ culleradeta de sal marina
1 racions
Elaboració
Elimina les costelles gruixudes de les fulles de la col
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Blanqueja amb aigua salada uns 5 minuts.
Esbandeix amb aigua freda i escórrer bé.
Tritura els fruits secs amb l'all i la col en un flascó, fins a obtenir un puré ben fi.
Posa la batedora a una velocitat baixa, aboca l'oli d'oliva lentament i continua batent.
Afegeix el suc de llimona, la sal i l'aigua, i bat breument.
Posa el pesto en un pot de vidre i reserva a la nevera.

Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
771 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c