Gratinat de colinap

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 30 grams de mantega
  • 150 grams de pebrots grocs
  • 800 grams de colinap
  • 150 grams de blat de moro de conserva
  • 200 grams de pastanagues
  • 100 grams de cansalada fumada
  • 150 grams de cebes

Salsa:

  • 1 culleradeta de mantega per untar la safata per al forn
  • 1 ou
  • 200 ml de brou vegetal
  • 150 grams de formatge Gouda
  • 1 cullerada de cerfull
  • 1 mica de nou moscada
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 200 grams de crema batuda
  • 2 culleradetes de farina.

4 racions

Elaboració

Neteja, renta, asseca i pela les pastanagues i la colinap.
Talla les pastanagues i la colinap a rodanxes de ½ centímetre de gruix i cou en molt poca aigua salada durant uns 10 minuts.
A continuació, salta en una paella amb greix, la ceba tallada a daus, quan comenci a agafar color, agrega el pebrot, el blat de moro, la cansalada i cuina fins que estigui al dente.
Reparteix a la safata greixada el preparat de verdures anterior.

Per a la salsa:

Barreja a la crema batuda, l'ou, la farina, la nou moscada, el cerfull, el brou de verdures i mescla tot be.
Aboca la salsa sobre les verdures, cosa que donarà com a resultat una crosta picant al coure al forn.
Assaona amb sal i pebre al gust
Espolsa pel damunt el Gouda acabat de ratllar i deixa coure al forn preescalfat a 200 graus durant 30 minuts.
La salsa de colinap combina els ingredients entre si i garanteix que el gratinat quedi ben suculent.
Acabada la cocció, serveix el gratinat immediatament


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

348 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!