Piccata de carabassó

Ingredients

  • 3 cullerades de farina
  • 3 ous frescos
  • 100 grams de formatge Sbrinz ratllat
  • ¼ cullerada de sal
  • 1 polsim de pebre
  • 3 carabassons (600 grams aprox.) tallats inclinats en rodanxes d'1 cm de gruix aproximadament
  • ¼ cullerada de sal
  • 1 polsim de pebre
  • 2 cullerades soperes d'oli d'oliva.

4 racions

Elaboració

Preescalfa el forn a 60 graus, dalt i baix.
Posa la farina en un bol.
Bat els ous amb el formatge, la sal i el pebre en un altre bol,
Assaona les rodanxes de carabassó, passa per la farina, i després per la barreja d'ou.
En una paella deixa que l'oli s'escalfi.
Redueix el foc, fregeix els carabassons a banda i banda durant aproximadament 4 minuts cadascun, reserva i mantén calent al forn preescalfat.
Aquest plat el pots acompanyar amb espaguetis, risotto, etc.

Notes

Talls de carabassó fregits en un embolcall d'ou, formatge i farina.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1043 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: