Tumbet - Samfaina a la mallorquina

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dieta: vegetariana
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Patates,
  • Albergínia,
  • Pebrot vermell,
  • Ceba,
  • Tomàquet madur,
  • Alls,
  • Oli,
  • Sal,
  • Sucre
  • I pebre negre.

Elaboració

Es tallen les patates a llesques, es renten i s'eixuguen.
Es talla l'albergínia a trossos i s'ensucra lleugerament.
Es talla a trossos el pebrot vermell i es piquen la ceba i el tomàquet.
En una paella amb força oli es fregeixen, successivament i reservant-ho quan sigui ben fregit, les patates, l'albergínia, el pebrot i els alls, esclafats amb la mà. Després, es fregeix la ceba i, quan sigui rossa, s'hi afegeix el tomàquet, fins que el sofregit lligui.
Llavors, es fan sostres en una cassola amb les patates, l'albergínia, més patates i el pebrot.
S'hi tiren les dents d'all i el sofregit al damunt.
Es tapa i es deixa reposar una estona, abans de servir.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1765 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: