Pop amb pésols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 pop d'un quilo,
  • 400 g de pésols desgranats,
  • 2 tomaques,
  • 1 ceba,
  • Oli i sal.

4 racions

Elaboració

Posarem el pop a bullir amb aigua i quan serà tendre el traurem, el deixarem refredar i el trossejarem.
Després el sofregirem en una olla de fang i en acabant sofregirem també la ceba trinxada i la tomaca.
En estar tot sofregit hi afegirem una mica d'aigua i els pésols, ho salarem i ho deixarem bullir uns deu minuts.
Podem afegir al sofregit dues patates trossejades, un pimentó verd (també trossejat), unes rametes de julivert trinxat o un parell d'alls; també hi ha qui hi afegeix un gotet de vi ranci.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2506 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: