Bledes a la florentina

Ingredients

  • 2 manats de bledes.
  • 400 grams de carn picada.
  • 1 ceba gran.
  • 2 grans d'all.
  • 3 cullerades d'oli d'oliva.
  • 1 dau de concentrat de carn.
  • 200 cc. de crema de llet.
  • Formatge ratllat per empolvorar.
  • Orenga.
  • Pebre.
  • Sal

4 racions

Elaboració

Tallar les tiges gruixudes i durs de les bledes, posar en una olla amb aigua bullint i deixar coure durant 3 minuts.
Després retirar, escórrer i deixar refredar.
Mentrestant, piquem la ceba i l'all en petits quadrets, els posem a la paella amb oli i cuinem durant 15 minuts, fins que estigui transparent. Després afegim la carn, condiments i salpebrem a gust.
Quan la carn estigui degudament cuita afegim la bleda prèviament ben picada i la crema de llet.
Cuinem a foc lent durant 1 minut més.
Si espessa massa, afegim una mica d'aigua de la cocció de les bledes.
Acompanyar amb patates fregides i / o arròs.
Escampar-formatge ratllat.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1417 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: