Col lombarda amb pomes

Ingredients

  • 1 col vermella
  • 2 poms
  • 2 cullerades de mantega
  • 1 clau despecia
  • 1 fulla de llorer
  • 1 ceba
  • Sal i pebre

4 racions

Elaboració

Ratlla la col vermella, picar la ceba i elimina el nucli de les pomes, tallalas a daus.
Salteja la ceba en la mantega, afegeix la col i cuina per uns 5 minuts mentre s'agita.
Afegeix les pomes i les espècies i posa una mica d'aigua,
Tapa i cuina durant uns 20 minuts.

Notes

Aquest plat se serveix a Suisa per al gall dindi de Nadal. Però també s'adapta perfectament a totes les receptes


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3653 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

M Pilar MARTINEZ i ALMENDROS diu:
Bon dia Joan,

Pot substituir-se la mantega per oli? Procuro evitar els greixos animals a la meva alimentació (per temes de salut).

Moltes gràcies.

M. Pilar
Joan Corminas diu:
Hola amiga M.Pilar
Pots substituir perfectament la mantega per oli d'oliva, per aquí es fa servir bastant la mantega per cuinar, però jo cuino sempre amb oli d'oliva per als sofregits, i per als fregits que es necessita més quantitat ús de oli de gira-sol o de cacauets. Espero haver-te ajudat en el teu dubte. Rep una forta abraçada de Joan.c

Afegir comentari
 

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: