Canelons de Diumenge

Ingredients

  • 18 plaques de canelons
  • 150 grams de carn de vedella picada
  • 150 grams de carn de porc picada
  • 2 ous
  • 250 grams de nata liquida
  • 4 cullerades de concentrat de tomàquet
  • 25 grams de mantega
  • 50 grams de formatge parmesà ratllat
  • Marduix
  • Orenga
  • Nou moscada i
  • Sal

7 racions

Elaboració

En una cassola ofega la carn amb la mantega durant 25 minuts.
Afegeix el tomàquet i sense deixar de remenar, afegeix la nata, els ous, el marduix, l'orenga, la sal i la nou moscada.
Retira la cassola del foc i afegeix el formatge, barrejant bé.
Farcir els canelons i cobreix amb la salsa beixamel.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1159 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: