Canelons campestres

Ingredients

  • 18 plaques de canelons.
  • 300 grams de carn magra de porc.
  • 10 fetges de pollastre.
  • 1 cervell de xai bullit.
  • 40 grams de farina.
  • 50 grams de mantega.
  • 4 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • 250 grams de Llet.
  • 1 ceba picada.
  • 1 Tòfona petita ratllada
  • Nou moscada.
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba amb l'oli, quan estigui tova afegeix la carn, els fetges i rosteix bé.
Tritura tot el conjunt juntament amb el cervell i afegeix el tomàquet.En recipient a part, fon la mantega, torra la farina i afegeix la llet, la tòfona, sal, pebre i la nou moscada, mescla i cou bé el conjunt.
Omple els canelons i es cobreix amb salsa beixamel
Serveix els canelons ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

701 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: