Canelons de bledes

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Canelons de bledes
  • 18 plaques de canelons
  • 400 grams de bledes bullides i picades fines.
  • 25 grams de pinyons.
  • 1 botifarró de ceba sense pell.
  • 1 ceba petita picada.
  • 2 cullerades d'extracte de tomàquet.
  • Marduix i sal
  • Ofega la ceba i afegeix la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i el marduix
  • Manté a foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes.
  • Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet.
  • Empolvora amb formatge i gratina.

4 racions

Elaboració

Ofega la ceba i afegeix la botifarra, els pinyons, les bledes, el tomàquet i el marduix
Manté a foc lent, fins que redueixi l'aigua que desprenen les bledes.
Omple amb aquesta massa els canelons, cobreix amb salsa de tomàquet.
Empolvora amb formatge i gratina.
Serveix ben calents


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1078 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: