Canelons d'hivern
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera
estiu
tardor
hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 18 plaques de canelons.
- 150 grams de carn de vedella.
- 60 grams de carn de porc.
- 1 cervell de xai.
- 200 grams d'escarola.
- 200 grams de formatge parmesà ratllat.
- 2 ous durs.
- 2 cullerades de concentrat de carn.
- Molla de pa, remullada en caldo i escorreguda.
- Oli. Orenga. I sal.
4 racions
Elaboració
Bull l'escarola.
En una cassola amb oli calent, fregeix la carn, l'escarola, la molla de pa, el parmesà, els ous durs i el cervell cuit, tot això ben picat.
Barreja molt bé amb la sal, l'orenga i el concentrat de carn.
Farceix els canelons, afegeix salsa beixamel i gratina.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
983 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.