Postre de Raïm amb Mascarpone

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Expert

Ingredients

  • 100 g de mascarpone
  • 4 cullerades de iogurt
  • 1 grapat d'ametlles, picades en trossos grans
  • 2 cullerades de sucre
  • 16 grans de raïm oberts a la meitat,
  • 1 Sobre de sucre de vainilla
  • 1 culleradeta de suc de llimona

2 racions

Elaboració

Barreja el mascarpone amb el iogurt, el sucre de vainilla i el suc de llimona.
Torre lleugerament les ametlles en una paella amb el sucre, deixa refredar i tritura.
En un got o copa de postre col·loca capes de crema, d'ametlles picades, i de raïm tallat per la meitat.
Acaba empolsant la part superior amb una capa d'ametlles


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1407 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!