Pastis de Porro i Cansalada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Greix per greixar la forma
  • Una massa de pastís rodona

Farcit pel pastis:

  • 100 grams de cansalada tallada a cubs
  • 200 grams de porro, tallat en tires fines
  • 300 g de Gruyère recent ratllat amb el ratllador gruixut pel Rösti
  • 2 ous batuts
  • 2,5 dl de llet
  • 1,8 dl Salsa h alb ram (Mitja nata líquida és hochpasteurisiert o disponible com crema UHT. 100 g de mitja nata líquida conté almenys 15 grams de greix.
  • Pebre, nou moscada i pebre

8 racions

Elaboració

Col.loca la massa en la forma ben greixada
Punxa la massa del pastis amb una forquilla
Farcit pel pastis:
Fregeix la cansalada en una paella sense greix, afegeix el porro i sofregeix durant 2 minuts.
Afegeix a la barreja del resta de ingredients, la cansalada y el porros
Col•loca el farcit sobre el pastis y enforna a la meitat inferior del forn preescalfat a 200 graus durant 30-40 minuts


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1070 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: