Tires de Polenta amb Rossinyols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Polenta:

  • 1 litre d'aigua i llet (meitat aigua/meitat llet).
  • 1 cub de brou de verdures.
  • 225 g de farina fina de blat de moro.
  • 4 cullerades de formatge Sbrinz molt.
  • Mantega clarificada.

Rossinyols:

  • 250 g de rossinyols, nets, i tallats petits
  • Mantega clarificada
  • 250 g de bròquil, tallat a rodanxes
  • 1 escalunya picada
  • 2 dl de brou de verdures
  • 1,8 dl de crema
  • 1 cullerada de julivert picat i 1 de farigola
  • Sal i pebre

Emplatat:

  • Julivert per adornar

4 racions

Elaboració

Polenta:

Bull l’aigua i la llet amb el dau de brou de verdures i el brou
Aboca a poc a poc i sense deixar de remenar, la farina de blat de moro.
Cuina 10 minuts, remenant de tant en tant fins a obtenir una pasta espessa.
Un cop la polenta cuita, afegeix el formatge molt i barreja bé el conjunt.
Col•loca la polenta en una plata prèviament mullada en aigua freda, aplana fins a obtenir un gruix d'aproximadament d'1 centímetre i ½ d’altura i deixa refredar.
Un cop freda, talla la polenta a tires de 9 × 3 cm.
Fregeix les tires de polenta en la mantega clarificada, per tots els cantons, al voltat de 5 a 6 minuts.

Rossinyols:

Salta els bolets durant uns 3 a 4 minuts en mantega clarificada, afegeix el bròquil i l'escalunya i segueix saltejant uns 3 minuts més, desglaça amb el brou i la crema, i cuina a foc lent de 8 a 10 minuts més.
Afegeix les herbes i assaona al gust.

Emplatat:

Col•loca en plats calents, els palets de polenta i els rossinyols, adorna amb el julivert picat i serveix de seguida


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

820 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: