Ragut de Fetges de pollastre amb Bolets

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de fetges de pollastre (rentats i nets de nervis i tendons)
  • 200 g de bolets del temps o xampinyons (tallats a rodanxes fines)
  • 250 g de ceba (tallada en anells)
  • 125 ml de brou de carn
  • 150 ml de vi negre (semisec)
  • Sal
  • Pebre negre recent molt
  • 2 culleradetes de nabius
  • 3 cullerades de crema agra
  • 2 cullerades de mantega de porc

4 racions

Elaboració

Escalfa la mantega en una paella.
Afegeix el fetge, els bolets i la ceba i fregeix bé
Assaona amb sal i pebre.
A continuació, agrega el brou i el vi negre.
Tapa i cuina a foc lent durant 20 minuts.
Barreja els nabius i la crema agra i remou bé, assaona amb sal i pebre al gust.
Serveix amb pa acabat de fer o amb puré de patata


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'abril:

Magdalenes d'aranja
Magdalenes d'aranja
Postres i dolços
Escamarlanets saltats
Escamarlanets saltats
Peixos i mariscos
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Rigatoni amb bolonyesa de llagostins
Arrossos i pastes Estofat
La sopa Bullabessa
La sopa Bullabessa
Sopes i cremes Sopa
Cua de bou al vi negre
Cua de bou al vi negre
Carns Guisat
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Mar i muntanya de sípia i fredolics
Peixos i mariscos Estofat

Veure receptes d'abril i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: