Hamburguesa d'arròs

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Ingredients (per a 2 hamburgueses): -
  • 1 filet de salmó cru
  • 10 cl de salsa de soja
  • 25 g de llavors de sèsam
  • 1 alvocat
  • 250 g d'arròs rodó
  • ½ cogombre
  • 6 llagostins
  • 5 cullerades de puré d'alvocat.

2 racions

Elaboració

Cuina l'arròs rodó en aigua bullent amb sal.
Escorre i deixa refredar.
Aboca la salsa de soja en un bol.
Talla el salmó cru en tires fines i marina amb la salsa de soja.
Renta, i talla el cogombre a rodanxes.
Pela i talla a rodanxes l'alvocat.
Amb l'ajuda d'un cercla metàl·lic, fes dos pastissos d'arròs.
Col·loca un pastís en cada plat i unta amb puré d'alvocat, col·loca a sobre rodanxes de salmó, rodanxes de cogombre, rodanxes d'alvocat i 3 llagostins pelats.
Omple un bol o una tassa (del mateix diàmetre del pastís utilitzat) i aboca sobre l'hamburguesa d'arròs.
Reprodueix el procediment per a la segona hamburguesa.
Escampa llavors de sèsam, pel damunt i serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2790 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: