Pesto de fulles de fonoll

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams de fonoll
  • 1 cullerada de pistatxos
  • 20 grams de formatge Sbrinz
  • Aproximadament 1 dl oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Pica el fonoll molt finament.
Pica els pistatxos.
Ratlla el formatge Sbrinz.
Barreja tot amb l'oli.
Sala lleugerament.
Aboca en un got de vidre ben net.
Cobreix el pesto amb oli.
En la nevera, el pesto es pot mantenir de 2 a 3 setmanes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1768 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: