Pesto de fulles de fonoll

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 150 grams de fonoll
  • 1 cullerada de pistatxos
  • 20 grams de formatge Sbrinz
  • Aproximadament 1 dl oli d'oliva
  • Sal

1 racions

Elaboració

Pica el fonoll molt finament.
Pica els pistatxos.
Ratlla el formatge Sbrinz.
Barreja tot amb l'oli.
Sala lleugerament.
Aboca en un got de vidre ben net.
Cobreix el pesto amb oli.
En la nevera, el pesto es pot mantenir de 2 a 3 setmanes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2254 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: