Boles de pollastre amb gambetes

Ingredients

  • 300 grams de gambeta picada.
  • 150 grams de pits de pollastre picats.
  • ½ manat de julivert picat
  • 1 pebrot picat
  • 1 cullerada de comí
  • 1 pessic de canyella acabada de moldre
  • 2 pessics de pebre de Caiena
  • Sal i pebre.

4 racions

Elaboració

Barreja ràpidament tots els ingredients i assaona amb les espècies.
Amb les mans humides forma ràpidament 16 boles i col·loca en una safata perforada, cuina al vapor a 100 graus durant de 6 a 8 minuts.
Serveix amb salsa dip de xili dolç.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1193 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de setembre:

Coulant de xocolata negra
Coulant de xocolata negra
Postres i dolços
Magdalenes casolanes
Magdalenes casolanes
Postres i dolços Galetes
Fruites per la Diada
Fruites per la Diada
Postres i dolços
Espardenya de la Diada
Espardenya de la Diada
Amanides i plats freds Amanida
Mussaca
Mussaca
Llegums i verdures
Galtes de porc amb salsa
Galtes de porc amb salsa
Carns Estofat
Teules de Parmesà
Teules de Parmesà
Altres Aperitiu
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Lasanya de samfaina i botifarra negra
Arrossos i pastes Lasanya
Conill a la madrilenya
Conill a la madrilenya
Carns Estofat
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Mongetes de Santa Pau saltades amb llardons
Llegums i verdures Remenat

Veure receptes de setembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: