Macarrons amb bròquil i pollastre

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 grams de bròquil
  • Sal
  • 350 grams de macarrons petits
  • 6 cullerades de pinyons
  • 1 ceba
  • 1 cullerada d'oli
  • 400 grams de pollastre trossejat
  • 2 dl de llet
  • 2 dl de crema
  • Pebre

4 racions

Elaboració

Talla el bròquil en petites floretes.
Cuina uns quants minuts en abundant aigua salada.
Retira, i refreda amb aigua freda, escorre i reserva.
Cuina els macarrons en la mateixa aigua de cocció fins que estiguin al dente, retira, escorre i reserva.
Torre lleugerament els pinyons en una paella sense greix, vigila que no es torrin molt.
Talla la ceba en anells.
Fregeix en oli.
Agrega el pollastre i remena, fins que prengui un bonic color daurat.
Afegeix el bròcoli i els macarrons reservats i a continuació la crema i la llet, continua coent i condimenta amb sal i pebre. Al moment de servir, escampa els pinyons pel damunt
Serveix de seguida.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

923 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!