Olla de cigrons amb pebrots i carn picada

Categoria:
Recepta per
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 1 llauna de cigrons (265 grams, escorreguts)
  • 3 pebrots vermells
  • 1 ceba vermella
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 300 grams de vedella mòlta
  • 2 cullerades de pasta de tomàquet
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 culleradeta de farigola seca
  • Sal
  • 1 cullerada de crema.

2 racions

Elaboració

Escorre els cigrons en un tamís, esbandeix amb aigua freda i escorre.
Renta els pebrots, talla per la meitat i treu les llavors.
Talla les meitats primer en tires i després en cubs.
Pela la ceba, talla a la meitat i cada meitat en tires fines.
Escalfa l'oli en una cassola i fregeix la carn picada a foc fort. Afegeix les tires de ceba i sofregeix durant uns 2 minuts.
Agrega els pebrots tallats a cubs i sofregeix a foc mitjà durant uns 2 minuts més.
Incorpora la pasta de tomàquet i afegeix 200 ml d'aigua.
Agrega els cigrons i assaona tot amb pebre vermell, farigola i sal.
Cobreix el guisat i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Afegeix la crema fresca i condimenta el guisat amb sal. Disposa en dos bols i serveix immediatament.
El guisat es pot transformar en una saborosa cassola en pocs moments.
Per això, omple el plat acabat en una cassola petita, esmicola 100 grams de formatge Feta per sobre i cou tot durant uns 10 minuts al forn preescalfat de 200 graus.
Per a una opció vegetariana, substituir la carn picada amb 100 grams de grànuls de soja.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

412 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!