Olla de cigrons amb pebrots i carn picada

Categoria:
Recepta per
Origen: SuĂŻssa
EstaciĂł:
Dificultat: FĂ cil

ValoraciĂł: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoraciĂł

Ingredients

  • 1 llauna de cigrons (265 grams, escorreguts)
  • 3 pebrots vermells
  • 1 ceba vermella
  • 1 cullerada d'oli d'oliva
  • 300 grams de vedella mòlta
  • 2 cullerades de pasta de tomĂ quet
  • 1 cullerada de pebre vermell
  • 1 culleradeta de farigola seca
  • Sal
  • 1 cullerada de crema.

2 racions

ElaboraciĂł

Escorre els cigrons en un tamĂ­s, esbandeix amb aigua freda i escorre.
Renta els pebrots, talla per la meitat i treu les llavors.
Talla les meitats primer en tires i desprĂŠs en cubs.
Pela la ceba, talla a la meitat i cada meitat en tires fines.
Escalfa l'oli en una cassola i fregeix la carn picada a foc fort. Afegeix les tires de ceba i sofregeix durant uns 2 minuts.
Agrega els pebrots tallats a cubs i sofregeix a foc mitjĂ  durant uns 2 minuts mĂŠs.
Incorpora la pasta de tomĂ quet i afegeix 200 ml d'aigua.
Agrega els cigrons i assaona tot amb pebre vermell, farigola i sal.
Cobreix el guisat i cuina a foc lent durant uns 10 minuts.
Afegeix la crema fresca i condimenta el guisat amb sal. Disposa en dos bols i serveix immediatament.
El guisat es pot transformar en una saborosa cassola en pocs moments.
Per això, omple el plat acabat en una cassola petita, esmicola 100 grams de formatge Feta per sobre i cou tot durant uns 10 minuts al forn preescalfat de 200 graus.
Per a una opciĂł vegetariana, substituir la carn picada amb 100 grams de grĂ nuls de soja.


Etiquetes: NingĂş ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Olla de cigrons amb pebrots i carn picada

Enllaça aquesta recepta:

302 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol¡licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.




Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!