Espaguetis amb salsa de crema de xampinyons

Ingredients

  • 500 grams d'espaguetis
  • 400 grams de xampinyons
  • 1 ceba
  • 2 cullerades d'oli d'oliva
  • 1 manat de julivert
  • 1 mica de pebre
  • 300 ml de crema
  • 1 mica de sal
  • 1/2 got de vi blanc sec

4 racions

Elaboració

Cou els espaguetis en una olla gran amb aigua bullent salada, durant uns 8-10 minuts o fins que estiguin al dente.
Mentrestant, esbandeix el julivert fresc, espolsa l'aigua o asseca amb paper absorbent de cuina.
Talla el julivert ben fi.
Pela la ceba i pica-la a cubs ben fins.
Neteja els bolets, i talla a làmines
Salta els cubs de ceba en una paella amb una mica d'oli, durant uns 5 minuts, quan la ceba estigui vidriosa, afegeix els bolets i tot remenant deixa fregir uns 3 a 4 minuts més.
Desglaça amb el vi blanc i deixa cuinar a foc lent fins que els bolets estiguin al punt.
A continuació, agrega la crema i assaona bé amb sal i pebre.
A continuació, escorre els espaguetis, afegeix a la paella i remou bé amb la salsa de crema de xampinyons.
Espolsa el julivert pel damunt i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3309 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

2 comentaris:

Joan Corminas diu:
La cantitat de vi es de ½ got. La recepta ja esta corregida. Efectivament la crema es la crema de llet o (nata)
Moisés de Tomás Rivas diu:
Mil gràcies Mestre Joan pels teus aclariments, rep un fort salut.

Afegir comentari
 


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: