Espaguetis amb salsa de crema de xampinyons
Ingredients
- 500 grams d'espaguetis
- 400 grams de xampinyons
- 1 ceba
- 2 cullerades d'oli d'oliva
- 1 manat de julivert
- 1 mica de pebre
- 300 ml de crema
- 1 mica de sal
- 1/2 got de vi blanc sec
4 racions
Elaboració
Cou els espaguetis en una olla gran amb aigua bullent salada, durant uns 8-10 minuts o fins que estiguin al dente.
Mentrestant, esbandeix el julivert fresc, espolsa l'aigua o asseca amb paper absorbent de cuina.
Talla el julivert ben fi.
Pela la ceba i pica-la a cubs ben fins.
Neteja els bolets, i talla a làmines
Salta els cubs de ceba en una paella amb una mica d'oli, durant uns 5 minuts, quan la ceba estigui vidriosa, afegeix els bolets i tot remenant deixa fregir uns 3 a 4 minuts més.
Desglaça amb el vi blanc i deixa cuinar a foc lent fins que els bolets estiguin al punt.
A continuació, agrega la crema i assaona bé amb sal i pebre.
A continuació, escorre els espaguetis, afegeix a la paella i remou bé amb la salsa de crema de xampinyons.
Espolsa el julivert pel damunt i serveix immediatament.
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1045 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.
La carn es posa amb el sofregit de ceba, aquesta recepta és de l'any 2014. En aquells temps no érem perfectes.
A mi personalment m'agrada ferrats, però pots fer-los al teu gust, si els poses crus, necessites els 10 a 15 minuts de forn,...
Amiga Rosa: Aquestes hamburgueses d'ou, els'hi fa molta il·lusió als petits. Bon profit el dia que les facis. Una...
Amiga Rosa M'alegra moltíssim que t'hagi agradat la recepta, totes les meves receptes, són fàcils de fer sense...
Amic Jordi: Normalment les receptes alemanyes no poso foto, no obstant aquí l'he publicat, una abraçada. Joan.c