Sangria de préssecs

Ingredients

  • Per a 6 gots d'uns 2 dl cadascun
  • 2 préssecs, tallats a trossos
  • 2 cullerades de sucre morè
  • 12 fulles d'alfàbrega
  • 7, 5 dl de vi blanc afruitat
  • Aproximadament 1 dl d'aigua mineral amb diòxid de carboni
  • Uns glaçons de gel.

6 racions

Elaboració

Barreja els préssecs amb el sucre.
Deixa reposar durant 5 a 10 minuts fins que els préssecs treguin suc.
A continuació, barreja amb el vi i l'alfàbrega.
Distribueix als gots, i agrega aigua mineral i glaçons, al gust.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1604 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: