Guisat amb col arrissada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 ml de brou vegetal
  • 5 patates
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 150 grams de cansalada
  • 1 col arrissada
  • 1 ceba

4 racions

Elaboració

Treu de la col arrissada les fulles exteriors.
Renta les fulles interiors, elimina la tija i talla a tires fines.
Pela i talla les patates.
Pica també la ceba i la cansalada a daus petits i salteja en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, afegeix les patates i la col, i deixa saltar fins que agafi una mica de color.
Aboca la meitat del brou i condimenta amb sal i pebre.
Posa la tapa i deixa coure a foc lent, durant uns 20 minuts.
Si cal, afegeix més brou i remena de tant en tant.
Finalment remena bé i assaona novament, si és necessari.
Serveix aquest guisat ben calent, empolvorat amb una mica de formatge parmesà

Notes

La recepta ràpida amb col arrissada, és totalment senzilla i fa que sigui un plat saborós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2947 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades d'octubre:

Ous farcits de carn gratinats
Ous farcits de carn gratinats
Arrossos i pastes
Tarta de poma
Tarta de poma
Postres i dolços
La clotxa
La clotxa
Altres Entrepà
Fabada asturiana
Fabada asturiana
Llegums i verdures
Pa fàcil a casa
Pa fàcil a casa
Altres Pa
Strudel de bròquil
Strudel de bròquil
Llegums i verdures
Cóc de plàtan
Cóc de plàtan
Postres i dolços
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes de farigola, amb ous batuts
Sopes i cremes Sopa
Pa de pessic de melmelada
Pa de pessic de melmelada
Postres i dolços Pastís

Veure receptes d'octubre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: