Guisat amb col arrissada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 300 ml de brou vegetal
  • 5 patates
  • 1 cullerada d'oli
  • 1 polsim de sal i pebre
  • 150 grams de cansalada
  • 1 col arrissada
  • 1 ceba

4 racions

Elaboració

Treu de la col arrissada les fulles exteriors.
Renta les fulles interiors, elimina la tija i talla a tires fines.
Pela i talla les patates.
Pica també la ceba i la cansalada a daus petits i salteja en una paella amb una mica d'oli.
A continuació, afegeix les patates i la col, i deixa saltar fins que agafi una mica de color.
Aboca la meitat del brou i condimenta amb sal i pebre.
Posa la tapa i deixa coure a foc lent, durant uns 20 minuts.
Si cal, afegeix més brou i remena de tant en tant.
Finalment remena bé i assaona novament, si és necessari.
Serveix aquest guisat ben calent, empolvorat amb una mica de formatge parmesà

Notes

La recepta ràpida amb col arrissada, és totalment senzilla i fa que sigui un plat saborós.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

492 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!